Prin modelarea betonului realizam orice forma si textura

DOAR CU NOI !

CELE MAI FRUMOASE ȘI SPECTACULOASE STANCI PENTRU CĂTĂRARE DIN BETON TORCRETAT

Stânci cățărare pentru parcuri de joacă

In acest caz înălțimea maxima este de 3 m iar zona de protecție, cu o adâncime specifică stratului de amortizare la impact, din jurul stâncii trebuie sa fie de minim 2,5m. Designul stâncii de cățărare, complexitatea si culoarea sunt foarte diverse. Dacă ești interesat putem realiza pentru tine un proiect si o prezentare 3D, in care poți vedea volumetria, textura si culoarea stâncii de cățărare.

Stânci cățărare de dimensiuni foarte mari

Noi folosim cel mai uzual noțiunea de „Stâncă de cățărare” … dar formele si textura folosită pentru cățărare poate fi foarte diversă, astfel avem aici mai multe tipuri de texturi din natură cum ar fi gheața, copaci, lemnul, etc.   24 m este cea mai înaltă stâncă de cățărare pe care am realizat-o. In schimb stâncile de cățărare de 10 m înălțime sunt cel mai des realizate. Majoritatea proiectelor au fost realizate in Germania. Din păcate in România încă se lasă așteptată realizarea unui astfel de proiect. 

design profesional 3D

Amenajări cu aspect de rocă pentru interior și exterior.

La INTERIOARE orice model textura de rocă pentru dormitoare, băi, living-uri, etc. La EXTERIOARE design personalizat pentru fațade clădiri, grădini, jardiniere, parcuri, piscine, foișoare, garduri, grill-uri

“NOI FACEM CEEA CE NATURII ÎI IA MII DE ANI SA FACĂ!.”

BOSFOR EXPOMAT

error: Content is protected !!